1181 Budapest Üllői út 343
Hétfő - Péntek - 9:00 - 18:00 | 2024.05.20. (hétfő) - ZÁRVA
+36 1 205 41 66 | +36 20 433 55 10
info@benincakapunyito.hu

Biztonság felső fokon itt az új Benincá ARC

128bit-arc-kodolas-benincakapunyito-hu

Mi az a Benincá ARC?

A Benincá a fejlődés mellett nagy hangsúlyt biztosít a biztonságra is, hiszen megnyugvást jelent, hogy a használt készülékek biztonságosan csak az tudja, üzemeltetni akinek arra jogosultsága van.

Az ARC  (Advanced Rolling Code), vagyis fejlett ugró kódot jelent, amely már 128 bit-es kódolást tesz lehetővé (régebbi ugrókód típusok 64 bitesek), így azok még nagyobb biztonságot tudnak nyújtani kertkapuk és garázskapuk használata közben.
Miért van szükség titkosításra?
A távirányítók által leadott rádióhullámon “utaznak” azok az információk, amelyeket kapunk vevőegysége megtanult ahhoz, hogy kinyissa számunkra garázsajtónkat, kertkapunkat.

Ezeket az információkat szükséges titkosítani, hogy illetéktelen még véletlenül se tudja azt megszerezni.
Ezért a kaputávirányítók digitális jele kódolva van és egy 64 bites kódsorozatot küld a vevőegységnek, amely feldolgozása után üzemelteti a kívánt funkcióval kertkapunkat, garázskapunkat, sorompónkat.
Ezt a Benincánál most tovább fejlesztették, így ez a kódsorozat már 128 bites, amely kétszer hosszabb elődjénél, így fokozottan biztonságosabb lett ezen készülékek használata.

Ez egy fontos kapocs a felhasználó és a gyártó között, hiszen jelenleg az ARC kódolás egyedülálló a maga nemében. Már kapható, az új 128 bittel kompatibilis Benincá vevőegységek és Heady vezérlések is egyaránt. Aki később váltana annak is megadja az esélyt a gyártó, hiszen az új To.GO távirányítók kompatibilisek az Advantouch manager rendszerrel.

Már elérhetőek az új garázskapunyitó és elektromos kapunyitó vezérlések, a távirányító, illetve a 128 bites külső vevőegység, amely nem csak gyártó azonos kapumozgatókhoz lehet beszerelni.

Kapumozgató berendezéseinket, vezérléseket, kiegészítőket, tartozékokat, szettjeinket oldalunk a Termékeink menü pont alatt megtalálhatja!

 

Mikortól várható az ARC bevezetése?
Az ARC bevezetésre került, illetve folyamatosan bevezetés alatt áll, így megjelent már az új Beninca To.GO ARC távirányító és a hozzátartozó vezérlések vevőegységek.

to-go-arc-taviranyito-kompatibilitas-lista-benincakapunyito-hu

Részletekről érdeklődjön kollégáinknál elérhetőségeinken, illetve tekintse meg kapunyitó, garázskapunyitó kínálatunkat.